Hieronder ziet u een aantal foto’s waardoor u nog meer over Legendairs te weten komt!

Onze Voortkomen

Dit was ons logo in 2006, hiermee zijn we begonnen.
Het was een mooi logo maar toen besloten we een ander logo te maken door vooroordelen, mensen van Ajax huurde ons niet in omdat zij dachten dat we bezig waren met voetbal maar wij presteerde alleen voor onze stad Den Haag.

Optreden ANWB

Op 8 januari 2013 hadden we een heel mooi optreden gegeven op de borrelavond van de ANWB.
Het was een hele mooie locatie en we hebben hier veel mooie foto’s gemaakt van de band. Het was een heel leuk moment!

Een voorlopig einde aan een reis

2011 was het jaar dat de groep uit elkaar is  gegaan.
De meeste jongens waren terug gevlogen naar Curaçao, en de andere jongens bleven hier in Nederland. Met deze jongens zijn we verder gegaan. Ook hebben we er dit jaar weer nieuwe jongens bij gekregen. Overigens was 2011 jaar voor de meeste jongens het laatste jaar dat ze meededen aan battle of drums.

Battle of drums

Vanaf 2006 tot en met 2013 deden wij mee met battle of drums in Rotterdam, wij zijn altijd door gegaan naar de finale. We zijn dus elk jaar bij de beste 3 van Nederland geëindigd.
We hebben hier ook heel veel leuke samenwerkingen met Funx FM gehad, zij kwamen ons in Den Haag filmen hoe we trainden en hoe hard we werken om onze show te kunnen zetten.

Scheveningen Light Walk

Dit is ook een van onze grote klanten waar we samen mee werken. Ze werken niet alleen samen met ons maar ook met het Hommerson casino Scheveningen, zij zijn dan ook de sponsor van deze show. Ze hebben elk jaar een hele leuke show en ook hele leuke mensen om mee samen te werken.

Doorgebroken en Rivalen

2006 is het jaar dat wij zijn doorgebroken! Wij hebben dit jaar meegedaan met battle of drums, we zijn toen ook gelijk doorgegaan naar de finale. In die tijd bestonden er nog niet veel brassbands, wij stonden tussen groten namen zoals; T.O.K Brass, ABC.Brass, LCB.Brass, Earthquake.Brass, Caribbean.Brass. Brotherhood en Realhot.Brass. Dit zijn brassbands die al meer dan 10 jaar bezig zijn.

Einde van Battle of drums

Vanaf 2014 zijn we gestopt met battle of drums, nadat wij zijn gestopt zijn de meeste brassbands ook gestopt waaronder: Unicum, Rythm Allstars, Caribbean energy, Quality Brass, New, Dordtse Brass, Legend en Agogo.

Musicon

Musicon is onze thuisbasis, hier trainen we al jaren echter zijn we hier niet ontstaan maar naartoe verhuisd en we zijn nooit meer weggegaan.

 

Dansstijlen

We bieden heel veel dingen aan zoals gogo danseressen, samba danseressen en we hebben zelfs djembés.

 

 Curaçao

Op 7 januari 2016 zijn we naar Curaçao gegaan met de band, we mochten daar als een van de eerste brassbands uit Nederland presteren op het carnaval. Door de warme temperaturen dronken ze veel water, maar we hebben erg genoten van het carnaval en van de mooie stranden.

 

Beach Volleybal Scheveningen

Bij het Beach Volleybal in Scheveningen hebben we de wedstrijd geopend.

 

Kurhaus show

Hier staan we in Scheveningen bij het Kurhaus een show te geven.

 

Battle of drums (Rotterdam)

Hier waren we ons aan het voorbereiden voor battle of drums in Rotterdam, Ducos is de organisatie en Funx is bij ons komen filmen plus foto maken. Hier was de heer Wim onze Fotograaf.

 

Één team, allemaal een taak

Onze samba danseressen kunnen ook flyeren terwijl wij aan het spelen zijn, we zijn een team dus één team één taak!

 

Den Haag Show

9 juni 2013 hebben we in het centrum van Den Haag een hele mooie show neergezet, we hadden ook veel aanhang met ons meegenomen.

 Contact