Bekijk het laatste nieuws

 Bekijk het laatste nieuws

Een harmonie-orkest en een brassband, gaat dat samen?

Een harmonie-orkest en een brassband, gaat dat samen?

Verbinding is hét modewoord van de afgelopen jaren. Tussen arm en rijk, hoog- en laag opgeleid, allochtoon en autochtoon of stad en regio. In onze serie De Onderstroom gaan we op zoek naar bruggenbouwers. Verbinden blijkt in de praktijk nog knap lastig, zoals bij dit Haagse initiatief. De Koninklijke Haagse Harmonie wil samen muziek maken met een brassband, maar dat loopt anders af dan gehoopt:

Bekijk de video

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2317937-een-harmonie-orkest-en-een-brassband-gaat-dat-samen.html

NIEUW! Muziek, brassband en trompetlessen bij Brassband Legendairs!

Brassband lessen bij Brassband Legendairs
Altijd al een instrument willen bespelen? Waarom niet een instrument uit een brassband? Je leert ritme, jouw instrument te bespelen en je treed jaarlijks samen in een groep op. Je word ingedeeld in een groep naar niveau. Bij ons kun je elke woensdag een brassband les bijwonen in het Musicon in Den Haag. De lessen zijn 45 minuten op de woensdag middag.
De kosten zijn €30 per maand. De lessen worden gegeven vanaf 5 jaar en ouder.
Kom gerust een gratis proefles volgen!

Caribische Brassband huren?


Heeft u binnenkort een evenement, maar nog geen muziek? Een spektakel maken van uw feest? Dan bent u aan het juiste adres bij Brassband Legendairs! Wij doen onder andere aan Special Birthday parties, Caribbean Vibe Events & Shows en dynamieke optredens met sambadanseressen.
Om er een swingend feest van te maken kunt u ons inhuren vanaf €450. Op aanvraag kunnen er ook sambadanseressen, blazers en/of trompet bij toegevoegd worden. Sambadanseressen kunnen vanaf 2 tot 10 danseressen zijn. Het minimum blazers of trompettisten is 2.
Neem gauw contact met ons op zodat wij ook jouw gelegenheid nog leuker kunnen maken!

Brassband Evenementen gehost door Brassband Legendairs!

Beste en goedkoopste brassband in Den Haag
We maken niet alleen muziek voor ons eigen plezier maar willen het ook overbrengen op anderen. Zo worden wij ook regelmatig ingehuurd voor festivals. Zo mogen wij elk jaar op het Scheveningen festival mag optreden. Het is een van onze grootse klanten en een van de leukste evenementen waar wij mogen optreden. Bij Nederland hoort natuurlijk ook Koningsdag. Samen met de buurtbewoners organiseren wij de Kinderkoningsdag om er een feestje van te maken in het Huijgenspark.

Hoe het allemaal begon voor Brassband Legendairs

Brassband Legendairs in Den Haag
Legendairs bestaat al meer dan 20 jaar. Het was gelijk aan ons te zien uit welke stad we kwamen. We hadden in die tijd onze eigen kleur in combinatie met die van de stad Den Haag. Het begon allemaal heel onschuldig. De gemeente Den Haag wilde jongeren van de straat weghouden, om deze reden boden ze ons instrumenten aan met een ruimte die wij konden gebruiken. Sindsdien is dat onze missie gebleven, jongeren van de straat houden. Wat Legendairs uniek maakt is dat wij jongeren uit Den Haag helpen door hun energie om te zetten in positiviteit.

16 December 2018 waren we te gast bij Lichtfestival Houtzagerij in Den Haag!

Het was weer een mooi optreden! We mochten in voor de tweede keer schitteren met onze brassband Legendairs!
Wij legendairs bestaan meer dan 20 jaar al we zijn nog steeds bezig in Den Haag en omgeving.

Het begon allemaal eigenlijk heel simpel. Gemeente Den Haag wilde hangjongeren van straat af halen, dus boden ze ons instrumenten aan plus de ruimte
om hele leuke dingen te doen. Zo zijn wij onstaan!

Onze missie is jongeren van de straat houden en daar slagen we nog steeds in!
Dit is hetgeen wat Legendairs sterk maakt. We helpen jongeren uit Den Haag en zorgen voor een goede work-out tijdens de trainingen!

Wil je ons steunen en heb je interesse in een brassband optreden op jouw evenement? Stuur ons een berichtje via info@legendairs.nl

Een fijn 2019 toegewenst van Legendairs!

Een fijn 2019 toegewenst van Legendairs!

Het is een drukke jaar voor ons geweest! Één waar we vele mensen hebben mogen verblijden met ons muziek en één waar we vele lessen en workshops hebben mogen geven. Daar zijn wij super dankbaar voor! Bedankt!

Namens de hele legendairs crew willen we jullie allemaal een gezegend 2019 wensen. Vol geluk en voorspoed!
2019 wordt ook ons jaar! Een jaar waarin we onzelf nog meer gaan mogen bewijzen! We beginnen binnenkort met lessen voor jong en oud!

Voor maar €30,- per maand kun je wekelijks lessen volgen bij ons thuisbasis; Musicon in Den Haag. Heb je geen instrument? Geen zorgen, tijdens de lessen gebruik je instrumenten van ons!

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Groetjes!

Team Legendairs.

 

 Contact

[wp_e_signature_sad doc=”39″]