Over Legendairs

The Legendairs brassband

The Legendairs brassband (LGD) is een professionele brassband die zowel op nationaal als internationaal gebied optredens verzorgd. LGD zorgt voor een Caribische sfeer voor jou en je gasten er is ook de mogelijkheid dat de show versterkt wordt door danseressen & blazers. Bij optredens kunt u denken aan culturele evenementen verjaardagfeesten feest openingen bruiloft etc. The Legendairs geeft ook workshops aan iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wilt u dat een geweldige show verzorgd wordt voor uw feest of evenement? aarzel niet en neem snel contact op met d

Swing met ons mee!

Om jouw speciale dag of evenement onvergetelijk te maken kun je ons boeken! Wij zijn sinds 2001 actief en openbare zorgen en privé-evenementen op maat. Met ons unieke samenspel, onze levendige en interactieve optredens maken wij het publiek op een leuke manier. Wij zijn te boeken voor trouwerijen, openingen, verjaardagen, bedrijfsfeesten, aanzoeken, kerstfeesten, speciale feestdagen en nog veel meer. Wij zijn in heel het land actief.

Dit bieden we

Je kunt ons boeken met als basis de brassband! De basis bestaat uit 5 mannelijke spelers.
We kunnen ook danseressen bij het ensemble toevoegen. Dat kunnen er vanaf 2 tot 10 zijn. En dus zelf te bepalen!
We kunnen ook blazers en/of trompet toevoegen als je dat erbij wilt. Het minimum blazers of trompettisten is 2.

De prijzen Den Haag zijn vanaf €450,-.

Neem contact op voor meer informatie via boekingen@legendairs.nl

Prijzen

In de randstad zijn wij dé brassband met de beste prijs-kwaliteit verhouding.
We denken heel graag met je mee en passen in elk budget!
Een brassband is te boeken vanaf €450,-

Neem contact op met Ango of Micheal voor meer informatie of mail ons op info@legendairs.nl

My business in numbers

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Ut et massa mi. Aliquam in hendrerit urna. Pellentesque sit amet sapien fringilla, mattis ligula consectetur, ultrices mauris. 

15+ Years experience

Je kunt ons boeken met als basis de brassband! De basis bestaat uit 5 mannelijke spelers.

97% satisfiction

In de randstad zijn wij dé brassband met de beste prijs-kwaliteit verhouding. We denken heel graag met je mee en passen in elk budget!

1500+ clients

In de randstad zijn wij dé brassband met de beste prijs-kwaliteit verhouding. We denken heel graag met je mee en passen in elk budget!

24 jaar ervaring

Met 24 jaar expertise is legendairs uw beste bestemming voor boeiende kopermuziek. Onze gepassioneerde muzikanten creëren harmonieuze melodieën die van elk moment een herinnering maken. Kies Brass Harmony voor een muzikale reis die het gewone overstijgt.

De reis van onze brassband is er een vol toewijding en liefde voor de muziekkunst. In de afgelopen 24 jaar hebben we onze vaardigheden verfijnd en ons repertoire uitgebreid om een breed scala aan muziekgenres te omvatten. Van bruiloften en bedrijfsevenementen tot openbare concerten: onze toewijding aan muzikale uitmuntendheid komt tot uiting in elk optreden.