OUDEJAARSACTIE!

Het einde van het jaar is weer in zicht, en dat moet natuurlijk fenomenaal gevierd worden met Legendairs Brassband. De decembermaand is een maand vol feestdagen, een maand om gezellig samen te zijn en natuurlijk een maand om lekker te dansen op de ritmes van Legendairs brassband.

In het kader hiervan hebben we in de maanden december en januari een actie lopen waarbij je bij het boeken een korting ontvangt van maar liefst 20%. Je kan Legendairs brassband inhuren voor talloze optredens zoals verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloft openingen maar ook workshops bijvoorbeeld!

Met de spetterende/knallende meeslepende show die wij geven lukt het niemand om stil te blijven staan. Wij verzekeren je dat met een Caribische sfeer wij het publiek van begin tot eind weten te vermaken. Wil je dat je show versterkt wordt met danseressen of blazers? Jou wensen staan bij ons centraal!

Mocht je toch nog vragen hebben schroom niet en laat het ons weten! wij staan voor je klaar. Wij nemen je aanvraag meteen in behandeling om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maak een knalfeest van jouw jaarwisseling!
Profiteer vandaag nog van een compleet verzorgde Caribische brassband optreden met onze oudejaarsactie.

Over Legendairs

The Legendairs brassband

The Legendairs brassband (LGD) is een professionele brassband die zowel op nationaal als internationaal gebied optredens verzorgd. LGD zorgt voor een Caribische sfeer voor jou en je gasten er is ook de mogelijkheid dat de show versterkt wordt door danseressen & blazers. Bij optredens kun je denken aan culturele evenementen verjaardagsfeestje feest openingen bruiloft etc The Legendairs geeft ook workshops aan iedereen die daarin geïnteresseerd is. Wilt je dat een geweldige show verzorgd wordt voor uw feest of evenement? aarzel niet en neem snel contact op met manager Ango Ortega (0631248107).